HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED ?

Køb og salg af fast ejendom

For langt de fleste mennesker er køb af bolig den største enkeltinvestering i løbet af livet. Derfor er det vigtigt at være bistået af en kompetent rådgiver. Husk i den forbindelse, at ejendomsmægler er sælgers rådgiver. 

Hos Advokaterne Mikkelsen har vi et særdeles erfarent team af boligadvokater, som er på jeres side, og som kan lede jer sikkert gennem hele processen. Det vigtigste er blot, at I husker advokatforbeholdet, inden I skriver under på købsaftalen. 

Advokatforbeholdet sikrer, at vi kan gennemgå handlens dokumenter og fremkomme med eventuelle indsigelser, såfremt aftalegrundlaget ikke er i orden, eller der i øvrigt er forhold ved ejendommen eller handlen, som vi ikke kan godkende. Et advokatforbehold vil typisk skulle gøres gældende inden for ca. 5-6 dage. Kontakt os gerne inden I skriver under eller lige efter. 

Vores rådgivning vil typisk bestå i en grundig gennemgang af handlens dokumenter, herunder købsaftalen, servitutter, ejendomsdatarapport, forureningsoplysninger m.v. Vi gennemgår endvidere handlens dokumenter sammen med jer. Derudover bistår vi gerne med tinglysning af handlen. 

Advokaterne Mikkelsen driver endvidere boligsiden https://boligadvokater-danmark.dk/, som du kan besøge ved at trykke på linket. Her kan du læse mere om vores køberrådgivning.

ADVOKATER

Maria

Maria Louise Mikkelsen

Advokat, Partner

E-mail: maria@advokat-mikkelsen.dk

Direkte: 22 31 82 53

Thomas

Thomas Mikkelsen

Advokat (L), Partner

E-mail: tm@advokat-mikkelsen.dk

Direkte: 22 41 39 91

Bruno

Bruno Mikkelsen

Advokat (H),

E-mail: bruno@advokat-mikkelsen.dk

Direkte: 98 37 35 66

KONTAKT

ADRESSE

Advokaterne Mikkelsen 

Grangårdscentret 45

9530 Støvring

CVR-nr. 40996524

ÅBNINGSTIDER

Kontoret har åbent

man-tors 8.30-16.30

fredag 8.30-15.30

KONTAKT

Tlf.: 98 37 35 66

E-mail: post@advokat-mikkelsen.dk

Scroll til toppen