OM ADVOKATERNE MIKKELSEN

Advokaterne Mikkelsen er et advokatkontor beliggende i Støvring, der yder rådgivning til såvel private som erhvervsvirksomheder. 

Vi er lokalt forankret, men har klienter i hele landet. Vi driver bl.a. en række specialsider, der henvender sig geografisk bredt inden for et afgrænset arbejdsområde. Da mange opgaver i dag kan løses pr. mail og telefon, vil vi qua vores beliggenhed kunne tilbyde kompetent rådgivning til konkurrencedygtige priser. 

Hos Advokaterne Mikkelsen har vi  derudover nogle enkle, klare målsætninger, som vi ved, at vores klienter sætter pris på. Vi leverer juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau til konkurrencedygtige priser. Derudover lægger vi vægt på tilgængelighed samt et uhøjtideligt samarbejdsklima, hvor vi sammen når de ønskede resultater. 

Sidst men ikke mindst er vi et erfarent team af advokater, der alle er specialister inden for vores arbejdsområder. 

Vores værdier

Hos Advokaterne Mikkelsen bestræber vi os på at opretholde en høj etisk standard samt efterleve advokatfirmaets kerneværdier

  • Empatisk
  • Ansvarlig
  • Løsningsorienteret
  • Værdiskabende

Hos os er du sikret, at din sag behandles
af en erfaren advokat

vores historie

Advokatfirmaet Mikkelsen blev oprindelig stiftet af advokat Bruno Mikkelsen tilbage i 1982. Virksomheden havde dengang, ligesom i dag, til huse i Grangårdscentret i Støvring. Derudover har kontoret bl.a. beskæftiget advokaterne Hanne Mikkelsen, Thomas Mikkelsen og Maria Louise Mikkelsen.

Pr. 1. januar 2020 blev der foretaget et generationsskifte, hvor virksomheden blev overdraget til Thomas og Maria Mikkelsen samt advokat Tim Vrelits Henningsen.

Med Tim Vrelits Henningsens indtræden er kontorets erhvervsprofil blevet styrket betydeligt, idet Tim kommer med 12 års erfaring fra et stort dansk advokatkontor med primært erhvervsklienter.

FORMELLE OPLYSNINGER

Advokaterne Mikkelsen I/S er et interessentskab oprettet under CVR-nr. 40996524, som driver advokatvirksomhed fra adressen Grangårdscentret 45, 9530 Støvring. 

Virksomhedens advokater er alle beskikket af Justitsministeriet og medlem af Advokatsamfundet. Advokaterne er dermed underlagt Advokatsamfundets disciplinærsystem samt reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler, som kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside  –  https://www.advokatsamfundet.dk/.

Eventuelle klager over Advokaterne Mikkelsens honorar eller adfærd udvist af Advokaterne Mikkelsen kan indgives til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K, eller via e-mail: klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk. En klage kan vedrøre advokatens adfærd eller honoraret. 

Alle advokater i firmaet er ansvarsforsikret efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler hos HDI Global under policenr. 156-76213805-30019, som har samtidig har stillet lovpligtig garanti for klientmidler i henhold til de af Advokatsamfundet fastsatte regler herom. 

Klientmidler kan indsættes på hovedklientkonto i Jutlander Bank og behandles i overensstemmelse med Advokatsamfundets regler. Efter aftale kan klientkontomidler dog placeres på en individuel konto i et konkret pengeinstitut. Klientmidler er beskyttet i henhold til lov om indskyder og investorgarantiordningen, idet beskyttelsen dog som udgangspunkt er beløbsmæssigt begrænset til EUR 100.000 pr. klient pr. pengeinstitut. Dækningsmaksimum gælder det samlede indskud i pengeinstituttet, selvom pengene står på forskellige konti, herunder på klientkonti og klientens egne konti. 

Advokaterne Mikkelsen anvender forretningsbetingelser, der bl.a. indeholder klausul om værneting ved Rettten i Aalborg i første instans. Nedenfor finder du links til vores forretningsbetingelser samt øvrige lovpligtige og praktiske oplysninger.

Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Cookies

KONTOOPLYSNINGER

Klientkonto i Jutlander Bank A/S – reg.nr.: 9805, kontonr.: 2075841038

Driftskonto i Jutlander Bank A/S – reg.nr.: 9805, kontonr.: 2075840996

ADRESSE

Advokaterne Mikkelsen 

Grangårdscentret 45

9530 Støvring

CVR-nr. 40996524

ÅBNINGSTIDER

Kontoret har åbent

man-tors 8.30-16.30

fredag 8.30-15.30

KONTAKT

Tlf.: 98 37 35 66

E-mail: post@advokat-mikkelsen.dk

Scroll til toppen